Γνωρίστε μας

Σχετικα με εμας

Η Εταιρία Solid Surfaces

Η εταιρία Solid Surfaces ιδρύθηκε το 2010 και έχει κύριο αντικείμενο τον σχεδιασμό, την διαμόρφωση και την εμπορία των ακρυλικών επιφανειών Corian και Franke. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των ακρυλικών επιφανειών, ξεκινά από το 2001 και διασφαλίζει την αξιοπιστία, το τέλειο αποτέλεσμα και την συνέπεια σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί συνεργάτες μας, διαθέτουν τεχνογνωσία με βάση την οποία επιτυγχάνουν το τελικό αποτέλεσμα ώστε να δικαιώνει πάντα και το πλέον απαιτητικό έργο. Ο μηχανολογικός εξοπλισμός μας είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις τεχνολογικές εξελίξεις, ακολουθεί τις αυστηρότερες προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα σύμφωνα με τις τεχνικές οδηγίες των εργοστασίων.

Το όραμα μας

Απευθυνθείτε στην Solidsurfaces, στις Αχαρνές Αττικής , και επιλέξτε τις αποχρώσεις Corian της αρεσκείας σας, για τις επιφάνειας εργασίας της κουζίνας του μπάνιου ή του επαγγελματικού χώρου σας . Με πολύχρονη εξειδίκευση στην κατασκευή και επεξεργασία επιφανειών Corian (DuPont), δεσμευόμαστε για την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας, με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία μας μπορεί να σας παράσχει υψηλή αισθητική και ποιότητα, σε προσιτές τιμές.

Επιλέξτε την Solidsurfaces την εταιρεία που παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα για την ικανοποίηση των πελατών της.

ΑνακαλΥψτε

Όλες μας τις υπηρεσίες

Κουζίνες
Το Corian είναι ένα υλικό που ταιριάζει 100% στην κουζίνα σας είτε είναι κλασική, είτε πιο μοντέρνα.
Ειδικές Κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο, με τη χρήση του ευέλικτου υλικού Corian. 

Μπάνιο

Ένα μπάνιο μπορεί να επενδυθεί με διάφορα υλικά, η χρήση όμως του Corian εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και ποιότητα.

Έργα

Ανακαλύψτε τα μοναδικά μας έργα μέσα απο μια μεγάλη γκάμα φωτογραφιών και ιδεών.

Χρόνια
Εμπειρίας
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 %
Συνεργάτες
0 +
Μελέτες Έργων
0 +